Home a.s.r. bank

a.s.r. bank

ASR Bank N.V. (hierna a.s.r. bank) is sinds 29 december 2009 onderdeel van ASR Nederland N.V. (hierna a.s.r.) en biedt spaar- en beleggingsproducten aan, die complementair zijn aan a.s.r.’s individueel levens- en overige verzekeringsproducten voor particuliere klanten in Nederland.

a.s.r. bank biedt klanten banksparen, (online) sparen en beleggingsproducten aan. a.s.r. bank belegt de aan haar toevertrouwde spaargelden voornamelijk in particuliere woninghypotheken. a.s.r. bank heeft de administratie en het dagelijkse management van particuliere woninghypotheken uitbesteed aan ASR Hypotheken B.V., een 100% dochtermaatschappij van ASR Nederland N.V.
a.s.r. bank is een 100% dochtermaatschappij van ASR Nederland N.V. en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Wat we doen

De bank biedt een overzichtelijk assortiment van producten en diensten aan.

Sparen & Beleggen

De afdeling sparen & beleggen verzorgt de aanvragen van de Internet Spaarrekening van a.s.r. bank en onderhoudt haar bestaande portefeuille van spaar- en beleggingsproducten.

Missie en Visie

Het doel van a.s.r. bank is om klanten grip te geven op hun financiële toekomst door zaken eenvoudig en begrijpelijk te maken.
a.s.r. bank streeft een gematigd risicoprofiel na vanwege haar primaire focus op spaar- en beleggingsproducten voor particulieren. Dit wordt bereikt door uitsluitend te beleggen in hoogwaardige particuliere woninghypotheken en liquide vastrentende waarden. Aansluitend bij haar risicoprofiel is a.s.r. bank goed gekapitaliseerd, zowel op basis van de omvang en samenstelling van haar eigen vermogen.

Bestuur en Organisatie

  • Directie toon

  • Raad van Commissarissen toon

  • Beleid toon

Publicaties