Nieuws en Pers Pers a.s.r. houdt Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders
Pers Utrecht 16 september 2020 08:30 EU/Amsterdam

a.s.r. houdt Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

ASR Nederland N.V. (a.s.r.) publiceert vandaag de oproeping en de documenten voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA), die gepland staat voor woensdag 28 oktober 2020.

asr-gebouw-sfeer1

Alle documenten (de agenda van de BAVA, de toelichting op de agenda en de bijbehorende stukken) zijn beschikbaar op de pagina Algemene Vergadering van Aandeelhouders. 

Tijdens de BAVA zal worden gestemd over de voordracht van Joop Wijn als lid van de Raad van Commissarissen. De voorgestelde benoeming gaat in bij de sluiting van de BAVA en geldt voor een termijn van maximaal vier jaar eindigend bij de AVA van 2024. Daarnaast is Joop Wijn de beoogd opvolger van Kick van der Pol als voorzitter van de RvC, vanaf het einde van de AVA in mei 2021. 

De BAVA wordt gehouden op woensdag 28 oktober 2020. Vanwege de aanhoudende ontwikkelingen omtrent COVID-19 (coronavirus) doet a.s.r. het dringende verzoek aan aandeelhouders om de BAVA niet persoonlijk bij te wonen. Aandeelhouders kunnen vooraf via (elektronische) volmacht hun stem uitbrengen en de BAVA is te volgen via een webcast. Voor nadere informatie hierover verwijzen we naar de website

Vanwege het verzoek om de BAVA niet persoonlijk bij te wonen, wordt de mogelijkheid geboden aan aandeelhouders om voorafgaand aan de vergadering vragen te stellen. Deze worden vervolgens tijdens de vergadering behandeld. Aandeelhouders kunnen hun vragen indienen tot maandag 26 oktober 2020 uiterlijk 12:00 uur. Dat kan via ava@asrnederland.nl.
 
In het kader van een mogelijke verlenging van de noodwetgeving die volledige virtuele vergaderingen mogelijk maakt, behoudt a.s.r. zich het recht voor de BAVA geheel virtueel (of hybride) te houden, zonder fysieke aanwezigheid van aandeelhouders. De ontwikkelingen rondom COVID-19 zullen nauwlettend worden gevolgd. Aangeraden wordt om regelmatig (tot de datum van de vergadering) de website van a.s.r. te raadplegen voor mogelijke updates.

AVA

Gerelateerde berichten

Alle berichten

Contact