Nieuws en Pers Pers asr houdt Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders_
Pers Utrecht 18 oktober 2021 17:20 EU/Amsterdam

a.s.r. houdt Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

ASR Nederland N.V. (a.s.r.) publiceert vandaag de oproeping en de bijbehorende documenten voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA), die op dinsdag 30 november 2021 virtueel wordt gehouden.

a.s.r. gebouw - logo op gebouw

Tijdens de BAVA zal het voorgestelde nieuwe lid van de Raad van Bestuur en CFO van a.s.r., Ewout Hollegien, zichzelf introduceren. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De BAVA kent geen agendapunten waarover moet worden gestemd.   
 
a.s.r. kiest voor een virtuele vergadering. Dit betekent dat aandeelhouders de vergadering niet fysiek kunnen bijwonen. Wel is het mogelijk voor aandeelhouders om actief deel te nemen aan de virtuele BAVA en krijgen zij de gelegenheid tot het stellen van vragen. Aandeelhouders die niet actief willen deelnemen kunnen de BAVA volgen via een live webcast op de website van a.s.r. en kunnen eventuele vragen vooraf schriftelijk indienen. Nadere informatie hierover is terug te vinden in de oproeping. 

De BAVA wordt gehouden op dinsdag 30 november 2021 om 16.00 uur. Alle documenten (de agenda van de BAVA, de toelichting op de agenda en de bijbehorende stukken) zijn beschikbaar op www.asrnederland.nl.

Investor Relations Raad van Commissarissen Raad van Bestuur
Gerelateerde berichten
Alle berichten

Contact