Nieuws en Pers Pers a.s.r. kiest voor virtuele aandeelhoudersvergadering
Pers Utrecht 07 mei 2020 17:30 EU/Amsterdam

a.s.r. kiest voor virtuele aandeelhoudersvergadering

ASR Nederland N.V. (a.s.r.) heeft besloten de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA), die gepland staat voor woensdag 20 mei 2020, uitsluitend via elektronische middelen aan te bieden. a.s.r. volgt hiermee de tijdelijke wetgeving door COVID-19 die dit mogelijk maakt.

asr-gebouw-sfeer4

Vanwege de ontwikkelingen omtrent COVID-19 (coronavirus) kiest a.s.r. voor een virtuele aandeelhoudersvergadering. Dit betekent dat aandeelhouders niet fysiek aan de vergadering kunnen deelnemen. Aandeelhouders kunnen de bijeenkomst uitsluitend volgen via een live webcast in zowel het Nederlands als het Engels. Hiermee wil a.s.r. de veiligheid en gezondheid van alle aandeelhouders, evenals de deelnemers aan de AvA, zo goed mogelijk beschermen. 

Aandeelhouders kunnen vooraf via (elektronische) volmacht hun stem uitbrengen. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden aan aandeelhouders om vooraf over de agendapunten vragen te stellen. Voor nadere informatie hierover verwijzen we naar de website

Alle documenten, zoals de agenda van de AvA, de toelichting op de agenda, bijbehorende stukken en het jaarverslag 2019, zijn beschikbaar op de pagina Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

AVA Investor Relations

Gerelateerde berichten


Contact