Nieuws en Pers Nieuws a.s.r. wint Best New Partnership Award
Nieuws Utrecht 20 december 2020 12:00 EU/Amsterdam

a.s.r. wint Best New Partnership Award

Team a.s.r. heeft met ‘VerduurSamen’, een businesscase voor duurzaam wonen, de Best New Partnership-award gewonnen. De young professionals krijgen een startkapitaal van € 2500 om hun idee te uit te voeren. Het idee stond al in de top 3 van de jury van experts en dankzij 865 publieksstemmen is a.s.r. tot overall winnaar gekozen.

VerduurSamen is een totaaloplossing die woningbezitters ontzorgt bij het verduurzamen van hun woning op het gebied van projectmanagement, financiering en subsidie. Voorzien van een kwaliteitsgarantie die wordt afgegeven en gedekt door a.s.r. Het team van a.s.r. won met deze businesscase voor duurzaam wonen de Best New Partnership-award en een startkapitaal van € 2500. De jury noemt het idee van team a.s.r. in haar juryrapport ambitieus en van grote toegevoegde waarde.

Tijdens het Partnership Verkiezing programma ontwikkelen young professionals van grote bedrijven, samen met experts, in enkele maanden een maatschappelijk relevante businesscase. Dit jaar deden 8 teams mee, van Aegon, Achmea, Albert Heijn, a.s.r., Eurocross, Philips, PwC, Rabobank, Syntrus en Zilveren Kruis.

De Partnership Verkiezing is een initiatief van Social Enterprise The Punchy Pack en het ministerie van Buitenlandse Zaken met de Rotterdam School of Management en young professional partners.

Nick van Gend, schade management analist bij a.s.r.: 'Wij zijn onwijs trots dat we deze award in ontvangst hebben mogen nemen. Met deze 'vote of confidence' willen we de businesscase nu verder concretiseren zodat dit naar de PARP-board kan. Als dit het "Product Approval and Review Process" doorkomt, hopen we dat dit project een pilot wordt bij Schade en Duurzaam wonen.'

Jury, De Partnership Verkiezing 2020: 'Het team heeft een impact-businesscase laten zien waar een duidelijke behoefte naar is in de samenleving. Het idee heeft dan ook de potentie om uitgebreide ecologische impact te creëren. We zijn onder de indruk van het ondernemerschap van het team. We geven complimenten aan de leiders van de organisatie die hun steun geven om deze samenwerking te lanceren!'

Best New Partnership Award
Vanaf veilige afstand hebben alle acht de teams hun prestaties gevierd en  is er stilgestaan bij de mijlpalen welke zijn bereikt. 

Voor meer informatie over de partnershipverkiezing, ga naar het originele persbericht: winnaars verkiezing '19-'20

MVO
Gerelateerd nieuws

Contact