{ "menu": { "text": "Menu" } }
Nieuws en Pers Nieuws Rene Draaisma beoogd opvolger Luuk de Vos
Nieuws Utrecht 22 april 2021 09:25 EU/Amsterdam

René Draaisma beoogd opvolger Luuk de Vos

a.s.r. is van plan om René Draaisma, Manager Marketing & Distributie bij a.s.r. Vitality, in de loop van volgend jaar te benoemen tot directeur Intermediaire Distributie Inkomen & Zorg. Hij volgt Luuk de Vos op, die heeft aangegeven in 2022 met pensioen te gaan. René zal vanaf 1 september dit jaar in zijn nieuwe functie starten, om een soepele overdracht zeker te stellen.

Na een langdurig dienstverband van 44 jaar heeft Luuk de Vos aangegeven dat hij in de loop van 2022 met pensioen gaat. ‘Ik werk met veel plezier voor het Inkomenbedrijf van a.s.r., maar het moment van pensioen nadert. Het is prettig dat a.s.r. tijdig een beoogd opvolger heeft aangewezen. Dat biedt mij de gelegenheid om René goed in te werken en mijn werkzaamheden zorgvuldig over te dragen’, aldus Luuk de Vos. 

Ewout Hollegien, directeur Inkomensverzekeringen bij a.s.r.: ‘Ik ben blij dat we met René een geschikte opvolger hebben gevonden voor Luuk als directeur Intermediaire Distributie Inkomen & Zorg. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij op termijn een waardige opvolger is van Luuk. Met hem kunnen wij de huidige bestendige lijn doorzetten en de tevredenheid van adviseurs en klanten verder verbeteren. We zijn Luuk uiteraard veel dank verschuldigd voor wat hij voor ons bedrijf betekend heeft.’

René Draaisma is in 1998 gestart bij a.s.r. als accountmanager bij De Amersfoortse verzekeringen. Hij werkte onder andere als Regiodirecteur intermediaire distributie en als Adjunct Directeur Marketing.  In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor de marketing en distributie van a.s.r. Vitality. René ziet het als een mooi vervolg op zijn loopbaan tot nu toe. ‘Ik kijk er naar uit om te starten in mijn nieuwe functie. Om leiding te mogen geven aan het team waar ik zoveel jaar geleden begonnen ben, is natuurlijk heel bijzonder. Ik verheug me erop om met het team onze sterke marktpositie, samen met de adviseur, nog verder uit te breiden’, aldus René Draaisma.

AOV Corporate Communicatie
Gerelateerd nieuws

Contact