a.s.r. Verduurzamingshypotheek
{ "menu": { "text": "Menu" } }
Hypotheekaanstelling

Aanstelling aanvragen voor hypotheken van a.s.r.

Bent u onafhankelijk financieel adviseur en geïnteresseerd in de hypotheken van a.s.r.? a.s.r. is de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor iedereen. Of het nu gaat om schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken of pensioenen. Haar bestaansrecht ontleent a.s.r. aan het samen dragen van risico's en helpen opbouwen van vermogen.

Uniek assortiment hypotheekproducten

De hypotheekproducten van a.s.r. zijn innovatief en sluiten aan bij de behoeftes van verschillende doelgroepen in de samenleving. Alle producten hebben aantrekkelijke algemene voorwaarden, zoals bijvoorbeeld automatische rentedaling.

Startershypotheek
Businesspartner

Sinds de oprichting van de allereerste rechtsvoorgangers is voor a.s.r. het onafhankelijke intermediair het primaire distributiekanaal en een belangrijke businesspartner. Bij a.s.r. geloven we in de kracht en toegevoegde waarde van onafhankelijk financieel advies. Als adviseur kent u de persoonlijke situatie en wensen van de klant het beste en kunt u inschatten welke keuzes daar het beste bij passen.

Samenwerking met a.s.r.

Als adviseur met een aanstelling bij a.s.r. krijgt u toegang tot ons extranet Cockpit. In Cockpit vindt u alle voorwaarden, formulieren en informatie over hypotheken die u nodig hebt als adviseur. We informeren u per mail over productaanpassingen, ontwikkelingen en actualiteiten. Ook organiseren we regelmatig webinars en (PE-)kennissessies om u te ondersteunen bij uw adviestaken. Aanvragen dient u in via uw eigen adviessoftware.

Om het milieu te sparen en verspilling te voorkomen werkt a.s.r. zoveel mogelijk digitaal. Met onze klanten communiceren we zoveel mogelijk digitaal. Zij kunnen zelf hun hypotheek bekijken en kleine aanpassingen doorvoeren in MijnHypotheek. Uw klant kan u met een eenvoudig vinkje toestemming geven om mee te kijken in de mijnomgeving.

Aanstelling aanvragen voor hypotheken van a.s.r.

Hebt u interesse in een hypotheekaanstelling bij a.s.r.? Beschikt u over de daarvoor benodigde WFT-diploma’s, bevoegdheden en een inschrijving bij AFM? Stuurt u dan een e-mail met uw naam en contactgegevens naar ketenteamhypotheken@asr.nl onder vermelding van 'nieuwe aanstelling.' Dan neemt een collega zo snel mogelijk contact met u op.