{ "menu": { "text": "Menu" } }

Onze merken

a.s.r. biedt een breed pakket verzekeringsproducten en -diensten voor zowel de particuliere, als de zakelijke klant. Dit doen we vanuit verschillende merken met ieder hun eigen mix van producten en distributiekanalen.​

a.s.r. 

Onder het merk a.s.r. worden schadeverzekeringen, pensioenregelingen, individuele levensverzekeringen en bancaire producten aangeboden. De distributie van deze producten vindt plaats via het intermediair en online. Dit hybride model is ingericht op de behoefte van de klant die ‘zelf doen’ afwisselt met advies. 
 
Op die manier kunnen klanten altijd contact met a.s.r. opnemen, bijvoorbeeld via de website of telefonisch voor eenvoudige en administratieve handelingen of met een van de adviseurs waarmee a.s.r. samenwerkt voor een meer persoonlijk advies.
 
Daarnaast mogen gevolmachtigde agenten, vergelijkingswebsites en dienstverleners de producten van a.s.r. onder hun eigen merknaam verkopen. Het merk a.s.r. richt zich op particulieren en de zakelijke markt.

Ditzo

Ditzo is de aanbieder van schade- en ziektekosten-verzekeringen voor mensen die graag alles zelf online regelen en (meer) letten op de prijs.

Europeesche Verzekeringen

Logo Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen is dé reisverzekeraar, een echte specialist in het verzekeren van risico's die mensen lopen bij het boeken van reizen en op de reis zelf. Het productenpakket bestaat voornamelijk uit reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen en wordt vooral aangeboden via aanbieders van reizen.

Ardanta

Ardanta is ruim veertig jaar specialist in uitvaartverzekeringen. Respect en gevoelens voor de nabestaanden en wensen van de overledene staan bij Ardanta hoog in het vaandel. Ardanta werkt samen met gerenommeerde uitvaartverzorgers in heel Nederland. Met de overname van AXENT en NIVO heeft a.s.r. er twee uitvaartverzekeraars bij gekregen.

a.s.r. vermogensbeheerders

Als Nederlandse vermogensbeheerders beleggen we geld. Dat doen we bijvoorbeeld voor pensioenfondsen, verzekeraars en onderwijsinstellingen. We beseffen dat we de wereld geërfd hebben en ook weer doorgeven aan nieuwe generaties. We laten ons daarom niet afleiden door de waan van de dag maar maken keuzes voor de lange termijn.

Loyalis

Loyalis biedt producten en diensten op het gebied van arbeidsongeschiktheid.

Loyalis

ZZP Pensioen, een beleggingsrekening met fiscaal voordeel (lijfrente) voor ZZP-ers.