{ "menu": { "text": "Menu" } }

Onze merken

a.s.r. biedt een breed pakket verzekeringsproducten en -diensten voor zowel de particuliere, als de zakelijke klant. Dit doen we vanuit verschillende merken met ieder hun eigen mix van producten en distributiekanalen.​

a.s.r. 

Logo a.s.r
Onder het merk a.s.r. worden schadeverzekeringen, pensioenregelingen, individuele levensverzekeringen, uitvaartverzekeringen en bancaire producten aangeboden. De distributie van deze producten vindt plaats via het intermediair en online. Dit hybride model is ingericht op de behoefte van de klant die ‘zelf doen’ afwisselt met advies. 
 
Op die manier kunnen klanten altijd contact met a.s.r. opnemen, bijvoorbeeld via de website of telefonisch voor eenvoudige en administratieve handelingen of met een van de adviseurs waarmee a.s.r. samenwerkt voor een meer persoonlijk advies.
 
Daarnaast mogen gevolmachtigde agenten, vergelijkingswebsites en dienstverleners de producten van a.s.r. onder hun eigen merknaam verkopen. Het merk a.s.r. richt zich op particulieren en de zakelijke markt.

a.s.r. vermogensbeheerders

Logo a.s.r. vermogensbeheer
Als Nederlandse vermogensbeheerders beleggen we geld. Dat doen we bijvoorbeeld voor pensioenfondsen, verzekeraars en onderwijsinstellingen. We beseffen dat we de wereld geërfd hebben en ook weer doorgeven aan nieuwe generaties. We laten ons daarom niet afleiden door de waan van de dag maar maken keuzes voor de lange termijn.

Loyalis

Logo Loyalis
Loyalis biedt producten en diensten op het gebied van arbeidsongeschiktheid.

Aegon

Logo Aegon

Aegon Nederland biedt schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken aan.

 

Knab

Logo KNAB

Knab is de bank voor zzp-ers.

TKP

logo TKP

TKP verzorgt de pensioenuitvoering voor een groot aantal pensioenfondsen.