Nieuws en Pers Nieuws Duidelijkheid over toekomst kantoren Aegon Nederland na samenvoeging
Nieuws Utrecht 22 juni 2023 12:00 EU/Amsterdam

Duidelijkheid over toekomst kantoren Aegon Nederland na samenvoeging

a.s.r. heeft medewerkers van zowel Aegon als a.s.r. meer duidelijkheid gegeven over de toekomst van de kantoorlocaties van Aegon Nederland, die na de samenvoeging onderdeel worden van de portefeuille van a.s.r. De locatie Den Haag blijft in ieder geval open tot eind 2024, Leeuwarden tot minimaal eind 2025. Amsterdam (Knab) en Groningen (TKP) blijven open. Het huidige kantoor van a.s.r. aan de Archimedeslaan in Utrecht wordt het hoofdkantoor van de combinatie a.s.r. – Aegon Nederland. Dat was al eerder bekend gemaakt.

asr-gebouw-sfeer1

Voor collega’s die in Den Haag werken kan de standplaats eerder wijzigen. Dat is afhankelijk van de integratieplannen van de verschillende bedrijfsonderdelen. Ook is het mogelijk dat collega’s af en toe in Utrecht of een ander kantoor samenwerken voordat er een echte samenvoeging is, om te bouwen aan een gezamenlijk team en een gezamenlijke cultuur. 

Bij a.s.r. is plaats- en tijdonafhankelijk werken het uitgangspunt. Collega’s hebben veel ruimte om eigen werktijden en werkplek te bepalen. Daarbij is het de afspraak dat iedereen gemiddeld tenminste 40% van zijn tijd op kantoor werkt.

Corporate Communicatie
Gerelateerd nieuws

Contact