{ "menu": { "text": "Menu" } }
Nieuws en Pers Nieuws asr opnieuw winnaar Groene Lotus Award
Nieuws Utrecht 09 oktober 2023 15:00 EU/Amsterdam

a.s.r. opnieuw winnaar Groene Lotus Award

a.s.r. heeft net als in 2022 ook dit jaar de Groene Lotus Award gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de hypotheekverstrekker die volgens de jury het meest vooruitstrevend is op het gebied van woningverduurzaming.

Groene Lotus Award 2023

Tijdens de HypoVak, het netwerkevenement voor hypotheekadviseurs en financieel planners, werd a.s.r. voor de tweede keer uitgroepen tot winnaar van de Groene Lotus Award. In het juryrapport staat dat a.s.r. na de winst van vorig jaar onverminderd hard is doorgegaan met de duurzaamheidsambities en adviseurs en consumenten duidelijk weet te motiveren om te verduurzamen. Andere genomineerden dit jaar waren Florius en Obvion.

Neriman Polat, manager Funding & Distribution Hypotheken: ‘We zijn erg trots op deze erkenning voor alle inspanningen die we verrichten om onze klanten te helpen om hun woning te verduurzamen en om adviseurs te ondersteunen bij hun rol in het verduurzamingsproces. Er is nog veel te doen op dit vlak, dus we blijven ons maximaal inzetten om een bijdrage te leveren aan de energietransitie.

Op initiatief van vakblad InFinance worden binnen de hypotheekmarkt jaarlijks de Gouden Lotus Awards uitgereikt. Sinds 2021 is er een nieuwe categorie toegevoegd: de Groene Lotus Award, een prijs voor de meest vooruitstrevende geldverstrekker op het gebied van woningverduurzaming.

Hypotheken MVO
Gerelateerd nieuws
Alle berichten

Contact