{ "menu": { "text": "Menu" } }
Nieuws en Pers Nieuws asr behaalt opnieuw keurmerk Beste Werkgever
Nieuws Utrecht 28 januari 2021 09:00 EU/Amsterdam

a.s.r. behaalt opnieuw keurmerk Beste Werkgever

a.s.r. scoort opnieuw ruim boven het landelijk gemiddelde in de Beste Werkgevers Scan van Effectory. Met deze hoge waardering van medewerkers verdient a.s.r. het Beste Werkgevers keurmerk 2020-2021. Aanleiding was een werkgeversonderzoek in december 2020.

De medewerkers gaven a.s.r. een 8,4, maar liefst 1,2 punt hoger dan het landelijk gemiddelde. Bijna 50% van alle medewerkers deed mee aan het Beste Werkgevers onderzoek en beoordeelde a.s.r. op goed werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Medewerkers gaven onder andere aan zinvol werk te doen, vertrouwen te hebben in hun collega’s en leidinggevende en trots te zijn op a.s.r. als werkgever. Medewerkers hebben veel vertrouwen in de toekomst van a.s.r. en waarderen met name de bijdrage die a.s.r. aan de maatschappij levert. 

Met deze hoge waardering verdient a.s.r. het Beste Werkgevers keurmerk, het grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap in Nederland en een plek op de lijst van Beste Werkgevers van Nederland.

Jolanda Sappelli, directeur Human Resources a.s.r. : ‘Ik ben blij dat we via dit keurmerk weer hebben laten zien dat we tot één van de beste werkgevers van Nederland behoren. Deze tijd vraagt veel van werknemers, maar ook van werkgevers. We doen er bij a.s.r. alles aan om in verbinding te blijven met onze medewerkers, oog en oor te houden voor wat ze nodig hebben en daar zo goed mogelijk op in te spelen. Ik ben er trots op dat dat wordt gewaardeerd.’

Beste Werkgever in de branche Verzekeraars

In januari 2020 deed a.s.r. voor het eerst mee aan het Beste Werkgevers onderzoek. a.s.r. scoorde toen het hoogst van alle deelnemende verzekeraars en verdiende daarmee zowel het Beste Werkgever Keurmerk als het Beste Werkgever Award voor de branche Verzekeraars. De branchewinnaars van dit jaar worden in maart bekend gemaakt.

Corporate Communicatie Human Resources
Gerelateerd nieuws

Contact