Nieuws en Pers Nieuws a.s.r. Beste Werkgever in verzekeringsbranche
Nieuws Utrecht 13 maart 2020 17:00 EU/Amsterdam

a.s.r. Beste Werkgever in verzekeringsbranche

a.s.r. is dit jaar uitgeroepen tot Beste Werkgever in de verzekeringsbranche. Dit is het resultaat van het Beste Werkgevers Onderzoek van Effectory.

Met een vragenlijst onder medewerkers beoordeelde Effectory verschillende verzekeraars op onder andere organisatierichting, werktrots en het benutten van talent. De medewerkers gaven a.s.r. een 8,06, een score ruim boven het branchegemiddelde van Verzekeraars. Deze hoge waardering leverde in februari al het Beste Werkgevers keurmerk op met drie sterren. 

Jolanda Sappelli, directeur Human Resources a.s.r.: 'De prijs Beste Werkgever in de verzekeringsbranche laat zien dat de positieve waardering van de medewerkers voor a.s.r. opvalt in de verzekeringsbranche. Gaaf dat we zo kunnen laten zien dat a.s.r. een fijne organisatie is om voor te werken.’

Het Beste Werkgevers keurmerk van Effectory en Intermediair is in Nederland het grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. a.s.r. is opgenomen in de lijst van Beste Werkgevers van Nederland.

Human Resources

Gerelateerd nieuws


Contact