{ "menu": { "text": "Menu" } }
Nieuws en Pers Nieuws asr brengt distributie en servicebedrijven onder in nieuwe holding
Nieuws Utrecht 12 november 2021 15:00 EU/Amsterdam

a.s.r. brengt distributie- en servicebedrijven onder in nieuwe holding

a.s.r. richt op 1 januari 2022 een nieuwe holding op voor de distributie- en servicebedrijven van a.s.r. De nieuwe holding krijgt een eigen directie die verantwoordelijk wordt voor het ontwikkelen van een centrale strategie en het bevorderen van samenwerking en synergie van de bedrijven die deel uitmaken van de holding. De bedrijven behouden hun eigen identiteit en organisatiestructuur en blijven onafhankelijk van a.s.r. opereren.

asr-gebouw-sfeer3

De deelnemingen van a.s.r. in de distributie- en servicesmarkt zijn VKG, ANAC, Dutch ID (Boval, Felison), Supergarant en PoliService. Deze bedrijven hebben een sterke overlap in activiteiten binnen het distributielandschap. In totaal werken er ongeveer 800 mensen.

Onderdeel van de strategie van a.s.r. is om met bedrijven in het distributie- en services-segment een prominente rol te vervullen in de consoliderende markt. Daarom worden deze in een holding ondergebracht en komen ze onder één aansturing. De directie van de nieuwe holding heeft als kerntaak het ontwikkelen van een centrale strategie voor alle deelnemingen en het bevorderen van samenwerking en synergie tussen de bedrijven. 
 
Het beoogd bestuur van de nieuwe holding bestaat uit: 
CEO: Jaap Eringa, directeur Dutch ID  
COO/CIO: Janwillem Fidder, directeur Dutch ID  
CFRO: Michiel Husslage, financieel directeur Brand New Day PPI 

Corporate Communicatie
Gerelateerd nieuws
Alle berichten

Contact