{ "menu": { "text": "Menu" } }
Nieuws en Pers Nieuws asr met 5 vrouwen in AM 100 topvrouwen
Nieuws Utrecht 05 maart 2021 14:00 EU/Amsterdam

a.s.r. met 5 vrouwen in AM 100 topvrouwen

Verzekeringsblad AM maakte op donderdag 4 maart de nieuwe AM 100 topvrouwen bekend. Vijf vrouwen van a.s.r. behaalden de top 100.

De twee leden van de Raad van Bestuur van a.s.r., Ingrid de Swart en Annemiek van Melick, staan in de top 10. Ingrid behaalt dit jaar net als vorig jaar de 2e plaats, Annemiek de 6e plaats. 

Andere vrouwen van a.s.r. die een plek op de AM topvrouwenlijst bemachtigden zijn Pauline Derkman-Oosterom, directeur van Leven en Pensioenen (plaats 21), Akkie Lansberg, Bestuursvoorzitter van a.s.r. ziektekosten (plaats 35) en Adéle Jeuken, directeur Volmacht & Intermediaire Distributie Schade (plaats 40).
Op nummer 1 van de lijst met topvrouwen uit de verzekeringssector van AM staat Bianca Tetteroo. Zij is al voor het zesde achtereenvolgende jaar de meest invloedrijke vrouw in de Nederlandse verzekeringswereld. Vanaf 2015 is zij lid van de raad van bestuur van Achmea, sinds begin 2020 vice voorzitter en vanaf april 2021 vervult ze de rol van bestuursvoorzitter.

De plaatsing gebeurt op basis van een aantal criteria, waaronder het aantal het aantal fte’s en de hoogte van de omzet waarvoor de topvrouwen verantwoordelijk zijn.

Kijk hier voor de volledige AM 100 topvrouwen.

Human Resources Corporate Communicatie
Gerelateerd nieuws
Alle berichten

Contact