Nieuws en Pers Nieuws a.s.r. met 5 vrouwen in AM 75 topvrouwen
Nieuws Utrecht 06 maart 2020 10:00 EU/Amsterdam

a.s.r. met 5 vrouwen in AM 75 topvrouwen

Verzekeringsblad AM maakte op donderdag 5 maart de nieuwe AM 75 topvrouwen bekend. Vijf vrouwen van a.s.r. behaalde de top 75 van wie twee de top 5.

De twee nieuwe leden van de Raad van Bestuur van a.s.r., Ingrid de Swart en Annemiek van Melick, staan dit jaar hoog in de lijst. Ingrid, voormalig topvrouw van het jaar 2017, behaalt dit jaar de 2e plaats. Annemiek komt als nieuwkomer in de lijst binnen op de 5e plaats.

Andere vrouwen van a.s.r. die een plek op de AM topvrouwenlijst bemachtigden zijn Pauline Derkman-Oosterom, directeur leven en pensioenen (plaats 21), Akkie Lansberg, directeur ziektekosten (plaats 37) en Adéle Jeuken, directeur volmacht & intermediaire distributie schade (plaats 41).

Op nummer 1 van de lijst met topvrouwen uit de verzekeringssector van AM staat Bianca Tetteroo. Zij blijft al voor het vijfde jaar de meest invloedrijke vrouw in de Nederlandse verzekeringswereld. Vanaf 2015 is zij lid van de raad van bestuur van Achmea en sinds begin 2020 tevens vice voorzitter.

De plaatsing gebeurt op basis van een aantal criteria, waaronder het aantal het aantal fte’s en de hoogte van de omzet waarvoor de topvrouwen verantwoordelijk zijn.

Kijk hier voor de volledige AM 75 topvrouwen

Gerelateerd nieuws


Contact