Nieuws en Pers Nieuws a.s.r. presenteert podcastserie voor hypotheekadviseurs
Nieuws Utrecht 14 september 2020 12:00 EU/Amsterdam

a.s.r. presenteert podcastserie voor hypotheekadviseurs

a.s.r. hypotheken heeft een driedelige podcastserie gemaakt voor financiële adviseurs. Paul Nijssen, commercieel manager a.s.r. hypotheken, gaat in gesprek met experts over onderwerpen die belangrijk zijn voor een goed en compleet hypotheekadvies. De serie is opgenomen in samenwerking met financieel planner en opleider René Kuiper en Milieu Centraal.

De podcastserie bestaat vooralsnog uit drie afleveringen die ieder een eigen onderwerp behandelen. Deze reeks is per 14 september voor iedereen te beluisteren op de website van a.s.r. hypotheken. 

a.s.r. hypotheken start de podcastserie met het bespreken van het probleem van starters op de huizenmarkt. Met deze aflevering kunnen hypotheekadviseurs zich voorbereiden op de ‘Week van de Starter’ die in de week van 27 september tot en met 3 oktober georganiseerd wordt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken. In de aflevering over fiscaliteiten worden het complexe fiscale stelsel en de fiscale valkuilen in het hypotheekadvies besproken. Tot slot behandelt de aflevering over verduurzaming advies over mogelijke maatregelen om je huis te verduurzamen, waar je het beste kunt beginnen, hoe rendabel dit is en wat de financieringsmogelijkheden zijn.

Paul Nijssen, commercieel manager a.s.r. hypotheken: ‘We merken dat er bij adviseurs veel vraag is naar extra informatie over een breed scala aan onderwerpen. In deze podcastserie behandelen we een aantal actuele thema’s. Deze informatie kan adviseurs helpen om klanten een passend en compleet hypotheekadvies te geven. Adviseurs kunnen zelf bepalen waar en wanneer ze de informatie tot zich willen nemen, iets dat ook past bij de huidige tijdsgeest’.

Hypotheken
Gerelateerd nieuws

Contact