Nieuws en Pers Nieuws asr rondt overname VvAA af
Nieuws Utrecht 02 januari 2020 09:00 EU/Amsterdam

a.s.r. rondt overname VvAA af

ASR Nederland N.V. (a.s.r.), heeft de overname van VvAA Levensverzekering N.V. afgerond. Aan alle voorwaarden die aan de overname gesteld waren is voldaan, waaronder de verklaring van geen bezwaar van De Nederlandsche Bank. De ondernemingsraden van a.s.r. en VvAA Groep B.V. (VvAA) hebben reeds een positief advies uitgebracht.

VvAA logo

In juli vorig jaar zijn a.s.r. en VvAA overeengekomen dat a.s.r. VvAA Levensverzekeringen N.V. overneemt. Met deze overname borgt VvAA een duurzame toegang voor haar ruim 120.000 leden tot levensverzekeringsproducten. De levensverzekeringenportefeuille bestaat uit circa 18.000 polissen. 

De jaarlijkse premie bedraagt € 28 miljoen en de technische voorzieningen hebben een omvang van 
€ 430 miljoen. Producten en diensten van het levensverzekeringsbedrijf worden vanaf nu in samenwerking met a.s.r. aangeboden. VvAA blijft voor alle producten en diensten adviseur en daarmee het aanspreekpunt voor haar leden.

Over VvAA
Als collectief van ruim 120.000 zorgverleners is VvAA de stem en steun van zorgverleners in Nederland. In 1924 gestart door drie artsen die vonden dat ze samen sterker stonden, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een krachtig collectief. VvAA ondersteunt ook individuele leden en hun zorgondernemingen in de vorm van kennisdeling, advies, ontwikkeling, verzekeringen en andere beroep specifieke dienstverlening. Afgestemd op hun situatie en mede ontwikkeld door en voor zorgverleners. Kijk op www.vvaa.nl voor meer informatie.

Over a.s.r.
ASR Nederland N.V. (a.s.r.) behoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. a.s.r. biedt producten en diensten aan op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken voor consumenten, ondernemers en bedrijven. Daarnaast is a.s.r. actief als vermogensbeheerder voor derden. a.s.r. is genoteerd aan Euronext Amsterdam en opgenomen in de AEX Index. Kijk voor meer informatie op www.asrnederland.nl.

 

Leven Pensioenen
Gerelateerd nieuws

Contact