{ "menu": { "text": "Menu" } }
Nieuws en Pers Nieuws asr sluit zich aan bij de Nederlandse Schuldhulproute
Nieuws Utrecht 08 maart 2022 11:30 EU/Amsterdam

a.s.r. sluit zich aan bij de Nederlandse Schuldhulproute

Om klanten met schuldzorgen sneller te bereiken en effectieve hulp aan te bieden, heeft a.s.r. zich aangesloten bij de Nederlandse Schuldhulproute (NSR). NSR is een samenwerkingsverband tussen bedrijven, gemeenten, (hulp)interventies en overige partners en heeft het doel iedereen in Nederland financieel gezond te maken.

a.s.r. vindt het belangrijk dat mensen financiële continuïteit in hun leven hebben en dat zij in staat zijn om verantwoorde risico’s te nemen en bewuste financiële keuzes kunnen maken. Op verschillende manieren wil a.s.r. voorkomen dat mensen in de schulden komen of helpen ze om er weer uit te komen. Bijvoorbeeld door middel van het platform ‘Ik denk vooruit’ en de projecten vanuit a.s.r. Foundation.

Een nieuwe manier om klanten te helpen financieel gezond te worden of blijven, is de NSR. Als er een vermoeden is van geldproblemen, kan a.s.r. naar deze organisatie verwijzen. Dit gebeurt via een link op onze website, een link of QR-code in brieven, e-mails aan de klant of een doorverwijzing via de telefoon. De NSR heeft tools om mensen bewust te maken van hun financiële situatie en een landelijke dekking met organisaties die kunnen helpen om de financiën op orde te brengen.

Corporate Communicatie MVO asr foundation
Gerelateerd nieuws

Contact