Nieuws en Pers Nieuws a.s.r. snelste stijger in onderzoek maatschappelijke impact
Nieuws Utrecht 03 december 2020 16:00 EU/Amsterdam

a.s.r. snelste stijger in onderzoek maatschappelijke impact

a.s.r. is derde geworden in de Management Scope Corporate Impact Index (MSCII). Hierin staan de 100 grootste bedrijven van Nederland met de meeste maatschappelijke impact. De index is dit jaar voor de vierde keer samengesteld.

asr gebouw met heide-daktuin

De index maakt de positieve impact van het bedrijfsleven in Nederland inzichtelijk door de 100 grootste bedrijven in Nederland te beoordelen op 5 pijlers: goed bestuur, de relatie met de buitenwereld, duurzaamheid, financiële gezondheid en goed werkgeverschap. De index is samengesteld door Management Scope, in samenwerking met het Impact Centre Erasmus van Erasmus Universiteit Rotterdam.

Initiatiefnemer Management Scope prijst a.s.r. voor de voortvarendheid in het meten van CO2-uitstoot van de eigen onderneming en de bedrijven waarin a.s.r. belegt. Ook het in 2019 aangepaste beloningsbeleid wordt gewaardeerd.

Annechien ten Brink, sustainability manager bij a.s.r.: 'Dit is een mooie waardering voor het werk dat we de afgelopen jaren met z'n allen hebben verzet. Ik zie het als een aanmoediging voor ons om op de ingeslagen weg door te gaan, zodat we onze positieve maatschappelijke impact verder kunnen vergroten.'

Voor meer informatie, bezoek de website van Management Scope: Management Scope Corporate Impact Index 2020.

MVO
Gerelateerd nieuws

Contact