{ "menu": { "text": "Menu" } }
Nieuws en Pers Nieuws a.s.r. wint World-class Workplace award in branche financiële dienstverlening
Nieuws Utrecht 25 maart 2021 11:25 EU/Amsterdam

a.s.r. wint World-class Workplace award in branche financiële dienstverlening

a.s.r. is dit jaar uitgeroepen tot World-class Workplace in de branche financiële dienstverlening. Dit is het resultaat van een grootschalig onderzoek van Effectory naar goed werkgeverschap.

Met een vragenlijst onder medewerkers beoordeelde Effectory verschillende financiële dienstverleners op onder andere organisatierichting, werktrots en het benutten van talent. De medewerkers gaven a.s.r. een 8,4, de hoogste score in de branche financiële dienstverlening. Deze hoge waardering leverde a.s.r. in januari al het Beste Werkgevers keurmerk op.

Jolanda Sappelli, directeur Human Resources a.s.r.: Het is mooi om te zien dat medewerkers het werkgeverschap van a.s.r. zo positief waarderen, dat we hiermee zelfs de hoogste score in de branche behaald hebben. Zeker in deze periode waarin we niet op kantoor werken vind ik het een bevestiging dat we de goede dingen doen om de verbinding te houden met onze medewerkers.’

World-class Workplace award

Het World-class Workplace award keurmerk van Effectory is in Nederland het grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. a.s.r. is opgenomen in de lijst van World-class Workplace 2021 van Nederland.

Human Resources Corporate Communicatie
Gerelateerd nieuws

Contact