{ "menu": { "text": "Menu" } }
Nieuws en Pers Nieuws HR-directeur Jolanda Sappelli valt dubbel in de prijzen bij de HRtop100
Nieuws Utrecht 16 december 2019 09:00 EU/Amsterdam

HR-directeur Jolanda Sappelli valt dubbel in de prijzen bij de HRtop100

HR-directeur Jolanda Sappelli heeft bij de uitreiking van de HRtop100 award op donderdag 12 december twee prijzen gewonnen. Ze ontving de meeste stemmen van het publiek en kreeg daarvoor de publieksprijs. Daarnaast nam ze de derde prijs van de vakjury in ontvangst.

De jury roemde Jolanda omdat ze volgens hen een prachtig voorbeeld is van een HR directeur die de balans weet te vinden tussen de zachte en de harde kant. ‘Een warme, betrokken vrouw die oog heeft voor alle groepen in de organisatie en daarbuiten en daar ook voor op komt. Tegelijkertijd is ze heel duidelijk en zakelijk, zegt ze waar het op staat en weet ze resultaat te boeken.´ De eerste prijs van de vakjury ging naar Ad van Beek, Hoofd HRM bij het IJsselland Ziekenhuis, de tweede prijs naar Paul Peter Feld, CHRO bij Enexis. Ook werd er een prijs uitgereikt aan de beste HR wetenschapper. Dat was Floor Rink, Hoogleraar Organisatiegedrag bij Rijksuniversiteit Groningen.

Jolanda Sappelli: ‘Dit is geen prijs voor mij maar een prijs voor ons HR beleid bij a.s.r.-  en het hele HR team. HR gaat een steeds belangrijker rol spelen in bedrijfsvoering van organisaties. Met alle ontwikkelingen om ons heen op het gebied van robotisering en automatisering wordt de mens straks steeds meer de onderscheidende factor.’

De HRtop100 is een podium waarop HR-leiders zich laten zien en is geïnitieerd door HR Community en het HR-bureau Rvdb. Donderdag 12 december kwamen HR-directeuren en -managers bij elkaar om hun visie op trends en ontwikkelingen te delen en werden de awards uitgereikt.

Human Resources
Gerelateerd nieuws
Alle berichten

Contact