Nieuws en Pers Nieuws Organisatie La Vuelta Holanda vindt onderdak bij asr
Nieuws Utrecht 12 september 2019 14:00 EU/Amsterdam

Organisatie La Vuelta Holanda vindt onderdak bij a.s.r.

a.s.r. heeft de organisatie van de Ronde van Spanje in 2020 in Nederland werkruimte ter beschikking gesteld in het kantoor van a.s.r. in Utrecht. Op 1 september is de projectorganisatie daar begonnen met de voorbereidingen van het wielerspektakel dat op 14 augustus van start gaat. a.s.r. geeft hiermee gevolg van het verzoek van de gemeente Utrecht om een bijdrage te leveren.

20190912_VueltaHolanda_800X445

La Vuelta gaat in 2020 op vrijdag 14 augustus van start in Utrecht met een ploegentijdrit. De tweede en derde etappe zijn op 15 en 16 augustus, waarbij het peloton door de provincies Utrecht en Noord-Brabant fietst. De tweede etappe voert ook langs het pand van a.s.r. 

De organisatie van deze eerste etappes van de Ronde van Spanje is in handen van Utrecht, Breda en ’s-Hertogenbosch en de provincies Utrecht en Noord-Brabant. Vertegenwoordigers van deze publieke organisaties zullen in het gebouw van a.s.r. samenwerken om van La Vuelta Holanda een geslaagd evenement te maken.

‘Wij helpen de projectorganisatie graag om van de start van deze grote ronde een succes te maken en we zijn blij dat we op deze manier hieraan onze bijdrage kunnen leveren, licht Boudewijn van Uden toe. ‘Een praktisch voorbeeld van helpen door te doen. We hopen dat het voor iedereen net zo’n mooi en feestelijk evenement wordt als de Tourstart in 2015.’ 

 

Corporate Communicatie

Gerelateerd nieuws


Contact