Nieuws en Pers Pers Ditzo en Europeesche Verzekeringen gaan verder onder de naam asr
Pers Utrecht 24 maart 2023 09:00 EU/Amsterdam

Ditzo en Europeesche Verzekeringen gaan verder onder de naam a.s.r.

a.s.r. neemt afscheid van de merken Ditzo en Europeesche Verzekeringen. Vanaf 17 april 2023 worden de verzekeringen van beide merken aangeboden onder de naam a.s.r. Met deze stap wil a.s.r. het aantal merken terugbrengen en het merk a.s.r. verder versterken.

Ditzo is sinds 2007 het online merk van a.s.r. en bedient ruim 700.000 klanten met onder andere zorg-, auto-, woon- en reisverzekeringen. Europeesche Verzekeringen werd in 1920 opgericht en maakt al ruim 30 jaar onderdeel uit van a.s.r. als specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Ruimer productaanbod bij a.s.r. voor klant én adviseur

De naamsverandering heeft geen gevolgen voor klanten van Ditzo en Europeesche Verzekeringen. Zij behouden de producten en de service die zij gewend zijn, alleen ontvangen zij informatie over hun verzekeringen voortaan uit naam van a.s.r. Ook adviseurs kunnen vanaf 17 april de ‘Ditzo producten’ aanbieden aan hun klanten, met uitzondering van de zorgverzekeringen van Ditzo. Hiermee krijgen adviseurs toegang tot een ruimer productaanbod.

Voortzetten betrouwbare en behulpzame karakter

Jos Baeten CEO van a.s.r.: ‘Ditzo en Europeesche Verzekeringen hebben zich bewezen als bijzondere merken die door klanten zeer gewaardeerd worden. Door onder de naam a.s.r. verder te gaan, versterken we ons merk en onze marktpositie. Het betrouwbare, behulpzame en onderscheidende karakter van beide merken zal worden voortgezet, want a.s.r. blijft met dezelfde medewerkers en dienstverlening een betrouwbare partner voor particuliere klanten, ondernemers, werkgevers en adviseurs.’

De merken Ditzo en Europeesche Verzekeringen worden vanaf 17 april gewijzigd in a.s.r. Vanaf dat moment kunnen de online verzekeringsproducten direct worden afgesloten op asr.nl, herkenbaar door de toevoeging Ik kies zelf van a.s.r. Ook kunnen bestaande klanten van Ditzo en Europeesche Verzekeringen hier hun verzekeringszaken regelen.

Ditzo Zorg Schade
Gerelateerde berichten
Alle berichten

Contact