{ "menu": { "text": "Menu" } }
Nieuws en Pers Pers Ardanta Uitvaartverzekeringen gaat verder onder de naam a.s.r.
Pers Utrecht 25 september 2023 10:00 EU/Amsterdam

Ardanta Uitvaartverzekeringen gaat verder onder de naam a.s.r.

a.s.r. neemt afscheid van het merk Ardanta. Vanaf 25 september 2023 worden de uitvaartverzekeringen aangeboden onder de naam a.s.r. Met deze stap wil a.s.r. het aantal merken terugbrengen en het a.s.r.-merk verder versterken. Eerder dit jaar deed de verzekeraar dit al met de labels Ditzo en de Europeesche Verzekeringen.

Ardanta biedt sinds 1965 uitvaartverzekeringen aan ruim 3,8 miljoen Nederlanders. Door de jaren heen zijn onder meer ook de portefeuilles van AXENT, NIVO, Generali & PC Uitvaart, onderdeel van Ardanta geworden. Mede hierdoor is Ardanta uitgegroeid tot één van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Sinds 2000 is het merk een onderdeel van a.s.r.

Gewaardeerd lid van de a.s.r.-familie
Jos Baeten CEO van a.s.r.: ‘Ardanta is al lang een zeer gewaardeerd lid van de a.s.r.-familie. Het is een prachtig en gerespecteerd merk in de uitvaartwereld. Om ons a.s.r.-merk en onze marktpositie verder te versterken, nemen we nu de volgende stap. Door Ardanta voort te zetten onder de a.s.r.-naam kunnen we inzetten op verdere groei van ons sterke merk. Tegelijkertijd blijven we ons met dezelfde medewerkers inzetten voor uitstekende dienstverlening en betrouwbaar partnerschap voor klanten en adviseurs.’

Geen gevolgen voor klant, adviseur en medewerkers
De naamsverandering heeft geen gevolgen voor klanten van Ardanta. Zij behouden de producten en de service die zij gewend zijn, alleen ontvangen zij informatie over hun verzekeringen voortaan uit naam van a.s.r. Voor intermediairs en uitvaartverzorgers verandert er weinig, zij zijn inmiddels over enkele administratieve veranderingen geïnformeerd.

Ook verandert er niets voor de medewerkers van Ardanta. De uitvaartverzekeringen van a.s.r. blijven samen met dezelfde medewerkers op de locatie in Enschede. Ook het telefoonnummer van het meldpunt overlijden (0800 – 33 33 000) verandert niet.

Meer informatie en veel gestelde vragen over de naamswijziging, is te vinden op: https://www.asr.nl/ardanta-is-asr.

Ardanta
Gerelateerde berichten

Contact