Nieuws en Pers Pers a.s.r. koopt eigen aandelen in voor aandelenplan voor medewerkers
Pers Utrecht 22 januari 2024 08:00 EU/Amsterdam

a.s.r. koopt eigen aandelen in voor aandelenplan voor medewerkers

ASR Nederland N.V. (a.s.r.) kondigt de inkoop aan van 300.000 aandelen. Deze aandelen worden ingekocht ten behoeve van het aandelenplan voor medewerkers van a.s.r.

asr-gebouw-sfeer2

a.s.r. zal in de periode van 22 januari 2024 tot en met 7 februari 2024 tot een maximum van 300.000 eigen aandelen inkopen. Het aantal in te kopen aandelen valt binnen de op 31 mei 2023 aan de Raad van Bestuur verleende machtiging van de algemene vergadering van aandeelhouders van a.s.r. Het aantal ingekochte aandelen vertegenwoordigt een bedrag in contanten van circa € 12,8 miljoen, gebaseerd op de openingskoers van het aandeel op 19 januari 2024 van € 42,78.

Voor de uitvoering van het inkoopprogramma is een onafhankelijke broker aangesteld. De exacte timing wordt door de broker bepaald, onafhankelijk en zonder tussenkomst van a.s.r. De uitvoering van het inkoopprogramma is afhankelijk van de marktomstandigheden. De voortgang van de inkopen zal wekelijks bekend worden gemaakt op de website van a.s.r.: https://www.asrnederland.nl/investor-relations/aandeelhouders/inkoop-eigen-aandelen.

Corporate Communicatie Investor Relations
Gerelateerde berichten

Contact