Nieuws en Pers Nieuws De Amersfoortse is vanaf nu asr
Nieuws Utrecht 20 april 2021 09:25 EU/Amsterdam

De Amersfoortse is vanaf nu a.s.r.

a.s.r. heeft afscheid genomen van het merk De Amersfoortse. Vanaf vandaag worden inkomens- en zorgverzekeringen voor ondernemers en werkgevers aangeboden onder het merk a.s.r. Met deze stap wil a.s.r. haar merk verder versterken. Om hier bekendheid aan te geven start vandaag een landelijke campagne.

Op de naamsverandering na wijzigt er niets. Klanten behouden de producten en de service die zij gewend zijn, maar ontvangen informatie over hun verzekeringen voortaan uit naam van a.s.r. Ook voor intermediairs verandert er niets. Zij behouden dezelfde contactpersonen bij a.s.r. en kunnen ook blijven rekenen op de ondersteuning, producten en voorwaarden die zij gewend zijn.

Hella de Weger, manager Merk & Positionering bij a.s.r.: ‘Vandaag starten we met een landelijke campagne over de naamswijziging. De Amersfoortse en a.s.r. zitten al heel lang in hetzelfde team: we werken al jaren in hetzelfde gebouw en drinken dezelfde koffie. Alleen de naam op de polis was anders. Voor een team dat zo goed op elkaar is ingespeeld, is het best gek om niet hetzelfde naam te dragen. In onze campagne gebruiken we hiervoor een voetbalteam als metafoor. Een team dat perfect op elkaar is ingespeeld, maar waarvan niet duidelijk is wie bij welk team hoort. Daarom trekken we nu allemaal hetzelfde a.s.r.-shirt aan.’ 

De naamswijziging is een volgende stap in het verder versterken van het merk a.s.r. Vanaf nu biedt a.s.r. onder haar eigen merk ook producten en diensten aan op het gebied van duurzame inzetbaarheid en wil daarmee nog relevanter worden voor werkgevers en ondernemers. 

De campagne is vanaf vandaag te horen en te zien op radio, tv, online en social media en in abri’s op straat. 

Credits campagne
Strategie en creatie: TheMerge
Media: Media Reverse

AOV Zorg Corporate Communicatie Marketing
Gerelateerd nieuws
Alle berichten

Contact